Rødovre Centrum 96
2610 Rødovre
36704080

Oscar - 2018

"Oscar - 2018" er en pakke, bestående af 1 forestillinger, og den omfatter følgende:
 - Lady Bird, søndag 4. marts kl. 22:30. Vises i Sal 4.
 - 1 stk Oscar pakken

Den samlede pris, for hele pakken, per person, er 159,00 DKK.

TILBAGE
Søndag d. 4. marts uddeler Hollywood endnu engang de prestigefyldte Oscar statuetter. Atlas Biograferne inviterer dig derfor til en festlig og afslappende aften, og nat, i stjernernes tegn.
I år dropper vi gallatøjet og gør os det behageligt i vores lækre sæder. Vi opfordrer til at man finder det behagelige tøj frem, alt fra pyjamas til sweatpans og t-shirts er velset. Soveposer, dyner og puder må også medbringes, dog frabeder vi os snorken.
Selvom vi sparer gallatøjet væk, går vi ikke ned på festligheder. Vi ruller den røde løber ud, hælder bobler i glassene og sørger for hygge og fede konkurrencer.

Programmer er som følger:
Fra kl. 22.00 Ankomst på den røde løber og servering af velkomstdrink.

Kl. 22.30 byder vi velkommen i salen med konkurrence om fede præmier.
Derefter blænder vi op for Lady Bird som er blevet spået gode chancer i oscar ræset. Komediedramamet har Saoirse Ronan i hovedrollen og vandt 2 Golden Globes tidligere på året.

Ca . kl. 00.45 Vi stiller om til Hollywood og følger oscartransmissionen fra Tv2 - hele natten byder vi på kaffe/te.

Omkring kl. 06.00 Når alle priser er uddelt og de rigtige stjerner fortsætter til deres efterfester, siger vi tak for i nat og håber at vi ses igen til mange dejlige film i Atlas.

Prisen er 159 kr. og inkluderer billetter til filmen Ladybird, velkomstdrink, konkurrencer og kaffe/te ad libitum.

Atlas Biograferne gør opmærksom på at der er offentlig adgang til transmissionen af selve Oscar-showet, såfremt der er ledige pladser.