Rødovre Centrum 96
2610 Rødovre
36704080

Begynder Bio

Begynder Bio - Den første tur i biografen.

Til Begynder Bio byder vi på en rolig start på oplevelserne i biografen.

- Forestillingerne henvender sig til de 2-5 årige.
- Det vil være dæmpet lyd og lav belysning.
- Føler de små trang til at løbe lidt rundt, så er det helt i orden alt, imens I voksne får jer en dæmpet snak over en kop kaffe.
- Babyer er også velkomne, men lad barnevognene blive ude i bilerne. Er I gående med barnevogn finder vi ud af det hen ad vejen, da vi har åbent for andre gæster samtidigt.
- Det koster kr. 50,- for alle og der bliver ikke gjort forskel på børn eller voksne. Babyer under 2 år tæller ikke med og sidder på skødet.

Begynder Bio bliver vist lørdage og søndage kl. 10.00.

På Gensyn i Atlas

lørdag 22. september

Hokus Pokus Alfons Åberg


C

  lørdag 22. september

  1t 12min

  Tilladt for alle

  Hokus Pokus Alfons Åberg

  10:00
  C - Sal 5
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  C
  Alfons synes helt klart, at han er stor nok til at få en hund, da han både er begyndt i skolen og snart fylder syv år. Men far synes stadig han er alt for lille til så stort et ansvar. selvom Alfons gør alt, hvad han kan for at overbevise far om, at han tager fejl.

  Men Alfons får nyt håb da han en dag finder en ægte troldmand; ‘måske kan jeg alligevel få en hund med lidt tryllehjælp’, tænker han og kaster sig entusiastisk ud i magiens verden. Der går dog ikke lang tid før det går op for ham, at den virkelige verdens problemer ikke kan løses med trylleri.

  Det bliver et stort aha-øjeblik for ham og han må samtidig erkende, at han måske stadig ikke er helt så stor, som han har givet indtryk af. Men da drømmen til sidst alligevel går i opfyldelse på den mest utrolige måde, er det så fantastisk, at det næsten er lige så godt som trolddom.
  Biografpremiere: Onsdag 25. december
  Instruktion: Torill Kove
  Skuespillere: Stemmer: Albert Larsen, Lars Brygmann, Stig Hoffmeyer, Ulla Henningsen
  Spilletid: 01:12
  Censur: Tilladt for alle

  søndag 23. september

  Emil og Ida fra Lønneberg


  C

   søndag 23. september

   1t 12min

   Emil og Ida fra Lønneberg

   10:00
   C - Sal 5
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   C
   På Katholt, Lønneberg i Småland, bor Emil og hans lillesøster Ida sammen med deres far Anton, moren Alma, karlen Alfred og stuepigen Lina. Emil er en sød dreng, der elsker at hjælpe til, men hans hjælpsomhed ender ofte med, at han kommer galt af sted.

   Derfor ender han ofte med at stikke af med far i hælene og søge tilflugt i tømmerskuret, hvor han i ro og mag snitter træfigurer, indtil far er faldet til ro igen.

   Følg med når Emil laver sin skarnsstreg nummer 325, skærer sin træfigur nummer hundrede og kommer til at sidde i tømmerskuret for en skarnsstreg, han ikke har begået… ikke med vilje i hvert fald…
   Biografpremiere: Torsdag 23. januar
   Instruktion: Lasse Persson, Per Åhlin, Alicja Björk
   Skuespillere: Stemmer: Kaya Brüel, Alfred Bjerre Larsen, Carolina Callisen Whittaker, Kristian Boland, Vibeke Hastrup
   Spilletid: 01:12
   Censur:

   lørdag 29. september

   Klokkeblomst og piratfeen - DK tale - 2D


   C

    lørdag 29. september

    1t 15min

    Tilladt for alle

    Klokkeblomst og piratfeen - DK tale - 2D

    10:00
    C - Sal 5
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    C
    Frisk fra Peter Pan universet stikker 'Klokkeblomst og piratfeen' kursen ud mod det mest spændende Disney Fe-eventyr nogensinde!

    Da en misforstået støvvogterfe ved navn Zarina stjæler Drømmehavens uundværlige blå festøv og flyver væk for at slå sig sammen med piraterne fra Dødningeklippen, må Klokkeblomst og hendes fevenner begive sig ud på et forrygende eventyr for at bringe støvet tilbage.

    Men midt i jagten på Zarina, vendes der op og ned på Klokkeblomsts verden; hun og vennerne opdager, at der er blevet byttet om på deres evner og at de pludselig har travlt, hvis de skal nå at få fat i det blå festøv og komme hjem i tide til at redde Drømmehaven.
    Biografpremiere: Torsdag 13. februar
    Instruktion: Peggy Holmes
    Skuespillere: Tom Hiddleston, Christina Hendricks, Gretel Ashzinger
    Spilletid: 01:15
    Censur: Tilladt for alle

    søndag 30. september

    Cykelmyggen og minibillen


    C

     søndag 30. september

     1t 15min

     Tilladt for alle

     Cykelmyggen og minibillen

     10:00
     C - Sal 5
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     C
     Minibillen Mini optræder i loppecirkus sammen med Cykelmyggen Egon og Dansemyggen Dagmar. Loppepigen Miranda mobber Mini og lokker ham til at bryde ind i Dagmars linedans, så hun falder og forstuver en fod.

     Dybt beskæmmet stikker Mini af og bliver optaget i en røverbande under ledelse af Skarnbassen Basse, som beordrer Mini til at bryde ind i biernes honninglager. Men bi-soldaterne fanger ham, og han idømmes livsvarigt strafarbejde. Bi-prinsesserne synes, han er nuttet og misbruger ham som kæledyr, men han flygter og søger beskyttelse hos røverne, som i mellemtiden har stjålet Egons cykel.

     Miranda har fortrudt sin mobning og sammen med Mini og deres venner, myrerne, lykkes det med list og mod at tilbageerobre Egons elskede racer. Til slut optræder Mini og Miranda sammen i cirkusforestillingen.

     Distribueres af Nordisk Film.
     Biografpremiere: Torsdag 12. juni
     Instruktion: Jannik Hastrup, Flemming Quist Møller
     Skuespillere: Stemmer: Peter Frödin, Ellen Hillingsø, Ditte Gråbøl, Lærke Winther Andersen, Kaya Brüel, Flemming Quist Møller m.fl.
     Spilletid: 01:15
     Censur: Tilladt for alle