Rødovre Centrum 96
2610 Rødovre
36704080

Konkurenceregler Pepsi/Atlas konkurrence

Konkurrencen arrangeres af Atlas Biograferne og Pepsi Max.

Konkurrencen løber fra 1. november 2017 til 1. marts 2018

Man deltager i konkurrencen ved at tjekke ind i atlasbiograferne og uploade et billede på Facebook eller Instagram. Billedet skal være taget i Atlas Biograferne, foran roll-ups i foyeren med Atlas og Pepsi Max logoer og have både #atlasbio og #pepsimaxdanmark i beskrivelsen / hashtags

Husk at skrive hashtagget korrekt da det er det vi trækker lod på baggrund af. Dit billede skal også være offentligt så alle kan se det, for at du kan deltage i lodtrækningen.

Vi vælger vindere fra hver uge blandt alle billeder uploadet i den forgangne uge. En gang hver måned trækkes lod blandt alle deltagere i den måned om nogle ekstra store månedspræmier. Det er muligt at vinde både uge- og månedspræmier på samme billede.

Alle vindere kontaktes direkte over Facebook/Instagram. Bemærk at du skal tjekke under "Beskedanmodninger" da beskeder godt kan ende der. Detaljer for afhentning af præmier vil fremgå af vindermeddelelsen.

Præmier kan ikke ombyttes til kontanter

Atlas Biograferne og Royal Unibrew A/S forbeholder sig retten til at offentliggøre navne på vinderne på vores sociale medier samt på atlasbio.dk

Ansatte i Atlas Biograferne og Royal Unibrew A/S kan ikke deltage i konkurrencen.

Denne konkurrence er ikke lavet i samarbejde Facebook.